Visuals laten maken

Wil je visuals laten maken?  Visuals zijn meestal animaties op basis van muziek. Afhankelijk van je doelgroep, voorkeur en doel, kunnen visuals worden gebruikt.

van jouw idee visuals maken

Misschien heb je een idee hoe de muziek moet worden gevisualiseerd of heb je een stijl in je hoofd. 

Benieuwd naar ons proces voor het laten maken van visuals?

STAP 1: briefing

Wilt u visuals laten maken? Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar uw ideeën en wensen om de beste resultaten te leveren die perfect aansluiten op uw behoeften. We bespreken eerst al uw wensen voor het project hier kunt u kunt uw ideeën en inspiratie met ons delen. Vaak krijgen we eerst al de muziek en daarna maken we het concept

STAP 2: Concept en storyboard

Nadat we het doel van uw project weten en onze ideeën hebben gedeeld, beginnen we aan de conceptfase. Op basis van uw wensen, komen we met het concept. Vervolgens transformeren we de woorden in schetsen en maken we een storyboard. Met het storyboard kunt u duidelijk zien hoe de animatie eruit komt te zien.

STAP 3: Styleframes en design

Een belangrijke stap voor het animeren is het ontwerp en illustratie. Op dit punt zullen we de styleframes maken en u kunt precies zien hoe uw animatie eruit zal komen te zien. Voor elk project zal deze fase net wat anders zijn. Voor sommige animaties maken we karakter ontwerpen. Dit kan in 2D & 3D zijn en anoloog of digitaal gemaakt. Ongeacht de stijl, we zullen ervoor zorgen dat u tevreden bent met het ontwerp en de illustraties voordat we verder gaan met het animeren.

STAP 4: Animatie

Hier begint de magie als het concept tot leven komt. Dit is de meest tijdrovende fase van het hele proces. Afhankelijk van de lengte, complexiteit en stijl van het project kan het weken duren om een ​​animatie af te ronden.

STAP 5: Oplevering

Op dit moment ontvangt u de geëxporteerde animatie op basis van uw technische vereisten. U kunt nu uw animatie aan de hele wereld laten zien! Nu kunnen we het eindresultaat samen vieren! en dat is hoe u visuals kunt laten maken.

Neem nu contact met ons op.