Vechtclub XL

Vechtclub XL

Verhuizing naar Vechtclub XL

In januari hebben we onze studio verhuisd naar de bruisende creatieve hub genaamd “Vechtclub” in Utrecht. We hebben een fantastische drie jaar gehad bij “Lou” en zijn voor altijd dankbaar voor de ruimte en middelen die Lou ons heeft geboden. Het tijd voor een nieuwe uitdaging en daarom hebben we de stap gezet naar de Vechtclub XL.

Bezoek website

De Vechtclub XL is een inspirerende plek om te zijn, omringd door andere creatievelingen. Het is niet alleen een ruimte om te werken, maar ook een plek om te netwerken en samen te werken met andere professionals. En alsof dat nog niet genoeg is, bevindt zich in de Vechtclub XL ook nog eens het prachtige restaurant KLUB en brewpub de Kromme Haring.

We kijken uit naar de zomer om samen met onze mede-Vechtclubbers buiten te zitten, te genieten van een drankje en bij te kletsen.

Een stukje Geschiedenis

Maar wat is de geschiedenis van Vechtclub XL eigenlijk? Vechtclub XL is de eerste creatieve broedplaats die zich vestigde in het Merwedegebied. Vanaf 2012 werd de 4500 m2 van het voormalige OPG-terrein getransformeerd tot een professionele broedplaatsBij het ontwerp vonden wensen van huurders en duurzaamheid elkaar. De 800 deuren die dienen als tussenwanden werden door de oprichters zelf uit renovatieflats gehaald. Sindsdien is het uitgegroeid tot een levendige hub vol met creatieve bedrijven, makers, ontwerpers en kunstenaars.

Kom langs!

We zijn enorm blij en trots om deel uit te maken van de Vechtclub. Het is een plek waar we kunnen groeien als studio en waar we ons thuis voelen tussen andere creatieve geesten. We nodigen dan ook iedereen uit om eens langs te komen voor een kopje koffie of een biertje bij Kromme Haring, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en samen kunnen brainstormen over nieuwe projecten.

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel bij Vechtclub XL!