Dotolina is een animatie studio uit Utrecht. Wij
maken animaties, illustraties, uitlegvideo’s

Bij Dotolina draait het om verhalen vertellen door middel van motion design, illustratie en storytelling. We zijn een klein team, toegewijd aan het creëren van unieke animaties. Voor ons is de inhoud net zo belangrijk als de stijl. We geloven sterk in open en duidelijke communicatie vanaf het begin, en zijn altijd op zoek naar nieuwe partnerschappen. Ons doel is simpel: werk maken waar we trots op kunnen zijn en dat jouw verwachtingen overtreft.

Wij, Qi, hebben een hele fijne samenwerking gehad met Dotolina! Ze leveren in hele korte tijd hele goede kwaliteit. Een samenwerking die zeker voor herhaling vatbaar is!

Leanne Henderik Account & Project Manager

Dotolina is professioneel, snel en levert werk van hoge kwaliteit. Ik heb het geluk dat ik zulke communicatieve, getalenteerde en bekwame animators heb gevonden. Ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken voor al mijn toekomstige animatiebehoeften.

Daniel Hillel-Tuch writer & director

An amazing work. Sander and his team are very professional and great collaborator. They have produced a highly qualitative video. Thanks again for your patience. Hope to continue working with you

Deborah Tervil Deputy Managing Director at TBWAParis - Proximity

Een gezellige studio met geweldige creatieve en communicatieve vaardigheden. Sterk aanbevolen!

Wouter Sessink Director

Het is altijd fijn samenwerken met Dotalina. Ze denken actief mee en dat levert mooie resultaten op!

Roel van Luijk Content Marketeer