Platform Makers 1

Platform Makers

PLATFORM MAKERS

Dit is de tweede animatie die wij hebben gemaakt voor Platform Makers. In deze animatie zijn we verder in detail gegaan op de auteurswet. De tweede animatie bevat de dezelfde stijl en karakters als de eerste animatie

In deze animatie leggen we uit hoe de Auteurswet en de Wet op de Naburige Rechten werken, en hoe ze van toepassing zijn op het maken en gebruiken van originele werken van letterkunde, wetenschap of kunst.

Net zoals in onze eerste animatie voor Platform Makers, hebben we ook voor deze animatie de vrijheid gekregen om zowel het design als de animatie te maken. We hebben gekozen voor een centrale compositie voor de scènes, waardoor ze het gevoel geven alsof ze los staan van de randen van het beeld. Dit geeft de animatie een unieke stijl en look.

We hebben ook gebruik gemaakt van verschillende texturen door de hele animatie heen, wat bijdraagt aan de algehele esthetiek en look van de animatie. We zijn er trots op om deze animatie aan Platform Makers te hebben kunnen leveren en hopen dat het bijdraagt aan een beter begrip van de auteurswet.

VOICE OVER:
Monique van de Ven

 

MUSIC:
Dick Maas

 

AUDIO EDITING:
Joost Oskamp

 

TITEL DESIGN PLATFORM MAKERS:
Thonik

PRODUCTION YEAR:
2019

 

CLIENT:
Platform Makers

 

PRODUCER:
Platform Makers: Ellie Speet en Erwin Angad Gaur 

 

ANIMATION:
Wouter Sessink, Dotolina

 

TEXT:
Esmé Lammers 

Character design voor Platform makers

Door de karakters te voorzien van een element op de plek van het hoofd laten we direct zien wat de rol van dat karakter is. Dit zorgt ervoor dat het karakter direct herkenbaar is en voor meer dan één persoon kan staan.