PRODUCTION YEAR:
2020

 

CLIENT:
Mind F*ck Gym

MIND F*CK GYM

Voor de Mind F*ck Gym Academy hebben wij verschillende animaties & illustraties gemaakt. Vanuit de Mind F*ck Gym Academy kwam de vraag om pakkende illustraties en animaties te maken die goed aansluit op het concept. 

Met de mindset trainingen van de Mindf*ck Gym leer jij op nuchtere, praktische en no-nonsense wijze jouw manier van denken en communiceren radicaal te veranderen/aan te passen om het op dit punt in je leven anders te gaan doen en die volgende stap zelfverzekerd te kunnen nemen. Je gedachten leren managen is de eerste stap.

ILLUSTRATIONS

Middle Finger
Meetlint

GIFs

Het beeld van hersenen roept nou niet direct grote gevoelens op van iets smakelijks. Voor ons was het de uitdaging om een stel hersens een vrolijke en leuke persoonlijkheid te geven. Het brein moest een flinke dosis enthousiasme uitstralen. Daarom hebben wij gekozen voor een brein met fijne en schone kleuren. Binnen het brein hebben we enkele verschillen in kleurtinten gebruikt waardoor het fijn blijft om naar te kijken. 

De felle kleuren die we hebben een bepaalde frisheid en stoere uitstraling die passen bij de Mind F*ck Gym Academy. Alle animaties zijn loopjes geworden die telkens blijven herhalen. Dit betekent dat de bewegingen in de animaties zo zijn gemaakt dat ze oneindig kunnen herhalen.

SKETCHES

STYLE PROPOSALS