Lead Healthcare Illustraties

Dit jaar zijn we gevraagd door Het bedrijf Lead Healthcare om een beeldbank met Lead Healthcare illustraties te ontwikkelen. Lead Healthcare kijkt met een medische- én ondernemende bril naar de zorg. Ze geloven dat door het anders, sneller, plezieriger en slimmer te doen, er veel te optimaliseren valt. Samen met de klant hebben we gebrainstormd over de uitwerking van de illustraties.

Er vallen vier vertakkingen onder “Lead Healthcare”. Namelijk; PharmaLead, Medilead, InterLead en Covid Services. Elke vertakking heeft een andere kleurstelling waar we rekening mee hebben gehouden tijdens het ontwikkelen van de beeldbank. Om elk concept passend te maken voor alle merken, hebben we zowel de kleur als de karakters van de illustraties aangepast zodat ze in de huisstijl van de vertakkingen passen.

We hebben heel veel plezier gehad tijdens het ontwikkelen van de beeldbank en we zijn trots op de Lead Healthcare illustraties die we hebben gemaakt voor Lead Healthcare. Branding illustraties is iets dat we vaker doen zoals in dit project. 

CLIENT:
Lead Healthcare

Illustraties 

Schetsen Lead Healthcare Illustraties