CLIENT:
Personal Project

Kerst animatie

Deze kerst hebben wij een kerst animatie gemaakt. De kerst animatie gaat over een meisje dat alle voorbereidingen treft voor een ultieme viering van de feestdagen. Het schattige meisje leeft in haar eigen wereld waar alles veilig is. Toch gaat er bij de voorbereidingen die ze doet van alles mis. Haar trap valt om, het hoofd van de sneeuwpop valt en de lampjes krijgen kortsluiting. Gelukkig is de Kerstman telkens in de buurt om haar te helpen.

Vlak voor kerst hebben wij deze animatie opgestuurd naar onze klanten als dank voor de fijne samenwerkingen en naar onze volgers op social media. Voor deze animatie gingen we op zoek naar het authentieke kerstgevoel waardoor iedereen die de animatie te zien krijgt, direct in de kerstsferen terecht komt.

Deze animatie is gemaakt door Dotolina Animatie Studio. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke en creatieve animaties die uw boodschap op een effectieve manier overbrengen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Klik dan op onderstaande knop om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Plan een afspraak

Storyboard

Karakter design voor onze Kerst Animatie

4