Over Ons

Hallo!

Wij zijn Sander en Ati, de oprichters van Dotolina, een animatiestudio gespecialiseerd in motion design, illustratie en storytelling. We zijn trots op ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit.

Ati is onze illustrator en cel-animator, altijd met een scherp oog voor detail. Sander brengt zijn expertise in motion design en animatie in, met een diep begrip van hoe beweging een verhaal kan bevorderen. Samen vormen we een krachtig team dat zich richt op het maken van unieke projecten op het gebied van animatie en motion design. Samen vormen we een sterk team, klaar om te werken aan boeiende en unieke projecten in animatie en motion design. We geloven in samenwerking en in het leveren van resultaten die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Heb je vragen over ons of ben je benieuwd hoe Dotolina jouw verhaal tot leven kan brengen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen, of kom langs voor een gesprek bij ons op kantoor. We kijken uit naar de mogelijkheid om met je samen te werken.

Over Ons en onze klanten