Over Ons

Hallo!

Wij zijn Sander en Ati, de oprichters van Dotolina, een animatiestudio gespecialiseerd in motion design, illustratie en storytelling. We streven ernaar unieke en kwalitatief hoogstaande projecten te leveren.

Onze filosofie is simpel: in een wereld vol content telt niet alleen je boodschap, maar vooral hoe je deze overbrengt. Met een frisse blik en een klein, maar gedreven team, zetten we ons in om de mooiste projecten af te leveren. We maken animaties die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een verhaal hebben.

Transparantie staat bij ons centraal. We geloven in heldere communicatie van begin tot eind en bieden altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek. Ons doel? Een service die verwachtingen overtreft.

Bij Dotolina beloven we je niet alleen top animaties, maar ook een samenwerking die net dat extra biedt. Wij staan klaar als jouw betrouwbare partner. Laat ons jouw verhaal omzetten in een krachtige animatie die inspireert, entertaint, en verbindt. Laten we samen opvallen in de digitale wereld.

Over Ons en onze klanten