Illustraties laten maken

Wil je illustraties laten maken? Het gebruik van illustraties kan een langdurige impact hebben op de branding van een bedrijf, omdat we afbeeldingen beter onthouden dan woorden. Illustraties kunnen worden gebruikt op een website, app of als onderdeel van een reclame. Ze maken een bedrijf herkenbaar en geven het merk een boost. De mogelijkheden zijn eindeloos, zoals het ontwerpen van een boekomslag, het verpakken van een product, het uitleggen van instructies of het visualiseren van een tekst.

Bij Dotolina staat kwaliteit en creativiteit voorop. Onze ervaren en professionele ontwerpers maken prachtige illustraties die naadloos aansluiten op de wensen van onze klanten. We werken nauw samen met onze klanten om het beste eindresultaat te behalen en hechten veel waarde aan feedback en klanttevredenheid. Kortom, als je op zoek bent naar professionele illustraties, ben je bij Dotolina aan het juiste adres.

illustraties laten maken

Hoe verloopt het illustratieproces?

Er zijn verschillende stappen in het proces van illustraties laten maken. De eerste stap is het verzamelen van informatie en het bespreken van de wensen en doelen van de klant. We luisteren naar de ideeën en inspiratie van de klant en helpen bij het ontwikkelen van een concept. Vervolgens beginnen we met het ontwerpen van de illustraties. Dit kan variëren op basis van de stijl en doelgroep van de klant. We experimenteren met verschillende ontwerpen en passen deze aan totdat de klant tevreden is.

Als het ontwerp is afgerond, gaan we verder met het creëren van de illustraties. Dit kan handmatig of digitaal gebeuren, afhankelijk van de wensen van de klant. Tot slot sturen we de illustraties naar de klant en zorgen we voor eventuele aanpassingen of verbeteringen die nodig zijn. Zo zorgen we ervoor dat de klant tevreden is met het eindresultaat.

Als je meer vragen hebt over ons proces of als je wilt weten wat we voor jou kunnen betekenen.
Neem dan contact met ons op of plan een vrij blijvende kennismakingsgesprek.

Het toepassen van illustraties

Om succesvol illustraties toe te passen, is het belangrijk om de doelgroep goed te begrijpen en een merkverhaal te creëren dat past bij de merkidentiteit en waarden. Het bepalen van de illustratiestijl is ook belangrijk, omdat het kan helpen om de gewenste emoties op te roepen bij het publiek. Het gebruik van illustraties in verschillende contexten, zoals op de website, sociale media en verpakkingen, kan ook bijdragen aan de herkenbaarheid.

Benieuwd naar ons proces voor het laten maken van Illustraties?

STAP 1: briefing

Illustraties laten maken? Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de ideeën en wensen om de beste resultaten te leveren. We bespreken eerst alle wensen voor het project, dit is ook het moment dat alle ideeën met ons worden gedeeld.

STAP 2: Schetsen

Op basis van de informatie die we hebben gekregen. Beginnen we met het maken van een aantal schetsen.  We leveren verschillende schetsen en kleurenpaletten op, zodat er genoeg opties zijn om uit te kiezen.

STAP 3: Illustratie

In deze fase beginnen we met het maken van de illustratie. Hier verwerken we de schetsen tot een eindproduct.

STAP 4: Oplevering

De laatste stap waar we de geëxporteerde illustratie op basis van de technische vereisten opleveren. Nu kunnen de illustraties met de hele werled worden gedeeld en kunnen we het eindresultaat samen vieren!