Illustraties laten maken

Wil je illustraties laten maken? We onthouden afbeeldingen veel beter dan woorden en daarom kan het gebruik van illustraties een langdurige impact hebben op de branding van een bedrijf. De illustraties kunnen worden gebruikt op een website, app of als onderdeel van een reclame. Het maakt een bedrijf herkenbaar en helpt om een merk een boost te geven. Ook de kaft van een boek een boek, de verpakking van een product, het uitleggen van instructies of het visualiseren van een tekst zijn slechts enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden.

Bij Dotolina staan we bekend om onze kwaliteit en creativiteit. Onze ervaren en professionele ontwerpers maken prachtige illustraties die precies aansluiten op de wensen van onze klanten. We werken altijd samen met onze klanten om te zorgen dat we het beste eindresultaat behalen. Daarnaast staan we altijd open voor feedback en stellen we de klanttevredenheid voorop. Kortom, als je op zoek bent naar professionele illustraties, is Dotolina de beste keuze.

Welke stappen zijn er nodig voor het maken van een illustratie?

Er zijn verschillende stappen nodig tijdens het laten maken van illustraties voor een klant. De eerste stap is het verzamelen van informatie en het bespreken van de wensen en doelen van de klant. We luisteren naar de ideeën en inspiratie van de klant en helpen met het ontwikkelen van een concept.

Vervolgens beginnen we met het ontwerpen van de illustraties. Dit kan op basis van de stijl en de doelgroep van de klant verschillen. We experimenteren met verschillende designs en passen deze aan totdat de klant tevreden is.

Als eenmaal het design af is, gaan we verder met het creëren van de illustraties. Dit kan hand getekend of digitaal gebeuren, afhankelijk van de wensen van de klant.

Tot slot, na het afronden van de illustraties, sturen we deze naar de klant en zorgen we voor eventuele aanpassingen of verbeteringen die nodig zijn. Zo zorgen we ervoor dat de klant tevreden is met het eindresultaat.

Benieuwd naar ons proces voor het laten maken van Illustraties?

STAP 1: briefing

Illustraties laten maken? Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de ideeën en wensen om de beste resultaten te leveren. We bespreken eerst alle wensen voor het project, dit is ook het moment dat alle ideeën met ons worden gedeeld.

STAP 2: Schetsen

Op basis van de informatie die we hebben gekregen. Beginnen we met het maken van een aantal schetsen.  We leveren verschillende schetsen en kleurenpaletten op, zodat er genoeg opties zijn om uit te kiezen.

STAP 3: Illustratie

In deze fase beginnen we met het maken van de illustratie. Hier verwerken we de schetsen tot een eindproduct.

STAP 4: Oplevering

De laatste stap waar we de geëxporteerde illustratie op basis van de technische vereisten opleveren. Nu kunnen de illustraties met de hele werled worden gedeeld en kunnen we het eindresultaat samen vieren!