Illustraties laten maken

Wil je illustraties laten maken? We onthouden afbeeldingen veel beter dan woorden en daarom kan het gebruik van illustraties een langdurige impact hebben op de branding van een bedrijf. De illustraties kunnen worden gebruikt op een website, app of als onderdeel van een reclame. Het maakt een bedrijf herkenbaar en helpt om een merk een boost te geven. Ook de kaft van een boek een boek, de verpakking van een product, het uitleggen van instructies of het visualiseren van een tekst zijn slechts enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden.

Benieuwd naar ons proces voor het laten maken van Illustraties?

STAP 1: briefing

Illustraties laten maken? Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de ideeën en wensen om de beste resultaten te leveren. We bespreken eerst alle wensen voor het project, dit is ook het moment dat alle ideeën met ons worden gedeeld.

STAP 2: Schetsen

Op basis van de informatie die we hebben gekregen. Beginnen we met het maken van een aantal schetsen.  We leveren verschillende schetsen en kleurenpaletten op, zodat er genoeg opties zijn om uit te kiezen.

STAP 3: Illustratie

In deze fase beginnen we met het maken van de illustratie. Hier verwerken we de schetsen tot een eindproduct.

STAP 4: Oplevering

De laatste stap waar we de geëxporteerde illustratie op basis van de technische vereisten opleveren. Nu kunnen de illustraties met de hele werled worden gedeeld en kunnen we het eindresultaat samen vieren!